Van toegevoegde waarde
Powered by: Johan Gielen

Welkom bij Waarde & Vast

- Het maken van slimme combinaties tussen ondernemer en vastgoed -

Waarde toevoegen speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Tal van beslissingen worden gebaseerd rondom het toe of afnemen van. De financiële wereld reageert steeds heftiger op een waardeverandering. Overheden stellen daardoor steeds hogere eisen aan de waardering. Ondernemers willen inzicht in de waarde ontwikkeling van hun bedrijf en de belegger wenst een continu inzicht het waardeverloop.

Om die reden wil men op elk moment weten wat iets waard is. Het juist vaststellen van de waarde van vastgoed of uw onderneming vraagt daarmee om steeds meer deskundigheid.
Waarde & Vast combineert daarbij beide disciplines in één bedrijf. Op die manier leveren wij u op een onderbouwde wijze inzicht in wat de waarde is van zowel het vastgoed als de onderneming of aan welke knoppen u kunt draaien om deze waarde te optimaliseren.

Ons advies levert daarmee direct waarde op. Onze dienst is daarmee van toegevoegde waarde voor uw bedrijfsvoering.

Waarde & Vast kent drie verschillende categorieën diensten welke ieder hun eigen producten kennen. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Waarde & Vast werkt vooral voor partijen in de plan- en haalbaarheidsfase en op het moment dat het wordt om na te denken over een volgende stap in de onderneming of met het vastgoed. Hierbij fungeren wij als sparringspartner, tegen denker, (plan)ontwikkelaar, klankbord, spiegel of onafhankelijke derde die met u mee kan denken of schrijven.

Wij zijn in staat snel te schakelen tussen (verschillende) belangen om op die manier op basis van een onderbouwde analyse inzicht te verschaffen in het vraagstuk en oplossingen aan te dragen om deze te realiseren.

Graag maak ik via deze weg (nader) kennis met u.

Waarde & Vast

Johan Gielen MSRE MRICS RRV RT

06 - 14 86 77 18

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn